“BEN OKUYORUM İSTANBUL OKUYOR “ PROJESİ

Eğitimin en önemli enstrümanı okul kütüphaneleridir.Araştıran, kendini yetiştiren, kendine sunulan bilgiyle yetinmeyip daha fazlasını nereden, nasıl bulacağını sorgulayan insanların yetiştirilmesinde ve okuma alışkanlığının kazandırılmasında okul kütüphanelerinin önemi çok büyüktür.Ayrıca okul kütüphaneleri özgüven sahibi, inisiyatif alan, motivasyonu yüksek, çözüm üreten, bilgi okuryazarı, dijital yurttaşların yetişmesine vesile olacak eğitimin de temel unsurlarından biridir.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Valiliği  iş birliğiyle başlatılan “Ben Okuyorum İstanbul Okuyor”projesi kapsamında okulumuza  ulaştırılan hikaye, roman, anı, şiir ve bilim kitapları için  İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ,İstanbul Valiliği ve projeye destek veren Tübitak başta olmak  üzere katkı sunan tüm yayınevlerine okul yönetimimiz ,öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına teşekkürlerimizi sunarız.

20.02.2024 78

28-02-202428-02-202428-02-202428-02-202428-02-2024