E-Safety Silver Label Almaya Hak Kazandık.

Okulumuz, aralarında ülkemizin de bulunduğu Brüksel Merkezli 34 Avrupa Ülkesinin Eğitim Bakanlıklarının üye olduğu Avrupa Okul Ağı  (Europen Schoolnet)  tarafından, 2012 yılında okulları ve öğrencileri internetin zararlarından korumak amacıyla uygulamaya konulan "eSafety Silver Label" (Güvenli İnternet Gümüş Etiketi)  almaya hak kazanmıştır.  Okul e-güvenlik ekibi tarafından sistemli bir çalışma sonucunda yüksek bir puanla Ocak ayında bronz etiketi alan okulumuz, çok geçmeden Gümüş etikete yükselmiştir. Okulumuzun e-güvenlik kapsamında dikkatli ve girişimci olduğunu gösteren bu etiketlerdeki ilerlemede hedefimiz Gold Label da yerimizi almaktır. Bu etiketler Avrupa okul ağı içerisinde itibar sahibi olmamıza katkı sağlayacaktır. Sistemli ve planlı çalışmalarından dolayı okul e-güvenlik ekibi öğretmenlerimize teşekkür ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.

06.03.2023 146

06-03-2023