TOKİ HAYME ANA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ


Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları ile Atatürk ilke inkılaplarının ışığında evrensel düzeyde yeterliliğe sahip, kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, araştıran, sorgulayan, oluşturduğumuz aktif öğrenme ortamları ile bu yeterlilikleri davranış haline getirebilen,çağımızın gelişen teknoloji dünyasının sunduğu fırsatları fark edebilen, çevrim içi aktif öğrenme ortamları oluşturabilen, teknolojiyi öğrenme ortamlarına entegre edebilen , mesleki eğitim ile kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmektir. Okulumuz ülkemizin iktisadi ve sosyal kalkınmasında önemli rol oynayan bir okuldur. Yurt içinden ve dışından öğrencilere beceri, tutum, tavır ve meslek ahlakını kazandırmayı yapılan ulusal ve uluslararası projelerle ortaya koymaktadır.

Misyon: Öğrencilerimizi; Türkiye Cumhuriyetinin toplumsal ve ahlaki değerlerini bilen, önemseyen, koruyan, yeteneklerine göre mesleki eğitime yönelen, seçtiği mesleği en iyi şekilde yapmak için gayret eden, sorumluluk almaktan kaçmayacak kadar kendine güvenen ve üstlendiği sorumluluğu yerine getirmek için çağdaş teknolojileri etkili biçimde kullanabilen, bilimsel düşünme, çalışma ve araştırma alışkanlığı kazanmış, bedensel ve ruhsal bakımdan gelişmiş, mensubiyet ve mesuliyet sahibi insanlar olarak yetiştirmek. Bu süreçte dünyadaki mesleki ve teknolojik alandaki gelişmeleri takip ederken bir yandan da köklerinden güç alan, farklılıklarının bilincinde ancak kapsayıcı, etkin çalışmalar yapmak.

Başarılar:

Saatler: 08.20 - 15.40
Isınma: Doğalgaz-Kalorifer
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Yakın semtlerden servis imkanı sağlanabilmektedir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 2016-2017 Eğitim öğretim yılında yeni açılan okulumuzun taban puanı 191, tavan puanı 375 dir.
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: -
Bilimsel Etkinlikler: -
Proje Çalışmaları: -
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -

Telefon - 02128014242

Belgegeçer - (212) 801 4242

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://haymeanamtal.meb.k12.tr

Adres - Kayabaşı Mh. Melikşah Sk. No 3/2 Başakşehir İstanbul

Öğretmen :70
Öğrenci :1104
Derslik :30
Atölye-İşlik :7
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
Kimya Laboratuvarı :1
Fizik Laboratuvarı :1
Oyun Odası :1
Kütüphane :2
Kütüphane Kitap Sayısı :2485
Yemekhane :2
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri -

Adres - Kayabaşı Mh. Melikşah Sk. No 3/2 Başakşehir İstanbul

Ulaşım Okulumuz Kayaşehir-Fenertepe yolu üzerindedir. İETT otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır. 79KM- 36F - 78F- 79F-79FY - MK22-79M otobüsleri sefer yapmaktadır.Ayrıca minübüsler ile ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine 9 Km, İl Merkezine 32 km uzaklıktadır.