Bir Masaldır İstanbul

PROJEMİZ HAKKINDA

Projemizde öğrencilerimizin içinde yaşadığımız kadim şehir İstanbul'u resim ve fotoğraf sanatının imkanlarını kullanarak tarihi, sosyal ve kültürel nitelikleriyle tanımalarına ve tanıtmalarına rehberlik etmek istiyoruz.
Projemizin finalinde şehrimizin özgün fotoğraf ve resimlerinden oluşan dijital bir sergi açmayı planlıyoruz.

HEDEFLER

1. Öğrencilerimizin İstanbul şehrini tüm özellikleriyle tanımalarını ve tanıtmalarını sağlamak.
2. Müfredatın gerektirdiği Adobe Photoshop ve Adobe İllustrator programlarını İstanbul'u tanımak ve tanıtmak amaçlı etkin kullanmalarına rehberlik etmek.
3. İstanbul şehri özelinde bir şehrin kültürel yapısını incelerken şehre olan aidiyet duygusunu geliştirmek.
4. Öğrencilerin şehirlerindeki başka okullarda okuyan akranlarıyla bir araya gelerek öğrenme ortamlarının zenginleşmesini sağlamak.

16.03.2022 416

16-03-2022