Hakkında

22.12.2021 723

Ortaokul mezunu veya herhangi bir lisenin herhangi bir sınıfından ayrılmış gençlere hem eğitimlerine devam edip hem de fiilen iş hayatının içinde olarak kariyer edinme fırsatı. Okulumuz mesleki eğitim merkezi programına kayıt yaptırarak sizin seçeceğiniz alanda uzmanlaşabilirsiniz.

Meslek liselerinden farklı olarak okulumuz mesleki eğitim merkezi programına kayıt olan öğrenciler 9.sınıftan itibaren işletmede mesleki eğitime başlarlar.Yasal olarak en az asgari ücretin yüzde 30'u kadar maaş alırlar.

Okulumuz mesleki eğitim merkezi programına kayıt olanlar artık açık liseye gitmeden okulumuzda fark derslerini görerek (aşağıdaki çizelgede parantez içinde belirtilen dersler) mezun olduklarında Lise mezunu olup ayrıca kalfalık ve ustalık belgesi alarak istedikleri takdirde eğitim hayatlarına devam edebileceklerdir.

Okulumuz mesleki eğitim merkezi programına devam eden öğrenciler tüm öğrencilik haklarından ( indirimli akbil, askerlik tecili vs..) faydalanabilmekte olup 4 yıl boyunca sigortaları devlet tarafından yapılmaktadır.

2021/2022 eğitim öğretim yılı kayıtları 31.12.2021 tarihine kadar devam etmektedir. Merkezimize kayıt yaptırmak için kontenjan dahilinde herhangi bir adres kısıtlması yoktur. Yaş sınırlaması yoktur.

22-12-202122-12-2021