BAŞAKŞEHİR ETWINNING ÖDÜL TÖRENİ VE YIL SONU PROJE SERGİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

30.06.2021 751

BAŞAKŞEHİR ETWINNING ÖDÜL TÖRENİ VE YIL SONU PROJE SERGİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Başakşehir ilçemiz genelinde 2020 Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi Ödül Töreni'nin akabinde TOKİ Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak İngilizce öğretmenimiz Derya TAYFUN ile Grafik ve Fotoğrafçılık bölümü öğretmenimiz Sibel YILMAZ'ın yürüttüğü "Career Clubs" projemizin sergisini Emin Saraç Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdik. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet COŞKUN, Başakşehir Belediye Başkanımız Yasin KARTOĞLU, İstanbul eTwinning il koordinatörümüz Bilge YILMAZ, okul müdürümüz Ersan ER, Müdür yardımcımız Gülsen URAL eşliğinde proje yürütücüsü okulumuz İngilizce öğretmeni Derya TAYFUN tarafından konuklarımıza projemizin tanıtımı ve sunumu yapılmıştır. Projemizin webinarlarına bizzat katılan il koordinatörümüz Bilge YILMAZ sergide projemizle ilgili güzel yorumlarda bulunarak yapılan çalışmaları hayranlıkla takip ettiklerini ve takdir ettiklerini belirtmişlerdir.  Okulumuzu sergide temsil eden öğretmenimiz Derya TAYFUN'a ve sergiye bizzat katılarak destek olan idarecilerimize teşekkür ediyoruz.

30-06-202130-06-202130-06-202130-06-202130-06-2021