ÇEDES PROJESİ HUZUREVİ ZİYARETİ

ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesi kapsamında Okul müdürümüz Sn.Yıldız ÇOPUR öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte Silivri Akçil Kardeşler Huzurevine ziyaret gerçekleştirdik. Ziyaretimizde  yaşlılarımıza  yalnız olmadıklarını hissettirerek onların hayır dualarını almayı amaçladık. Gerçekleştirilen ziyarette büyüklerimizin ellerinden öpüp hallerini-hatırlarını soran öğrenciler çok duygulu anlar yaşadı.Ziyaretleri sırasında öğrenciler, huzurevinde kalan yaşlılarla samimi sohbetler gerçekleştirdi. Onların yaşam hikayelerini dinleyerek geçmişe dair anılarını canlandırdılar ve onlara zaman ayırdılar. Bu etkileşim, gençlerin empati duygularını güçlendirirken, yaşlılarımızın da kendilerini önemli ve değerli hissetmelerini sağladı. Aynı zamanda öğrencilerimizin de yaşlılarımızın hayatla ilgili tecrübelerinden büyük dersler çıkarmasına sağladı.Huzurevi ziyaretleri sırasında bir grup öğrencimiz gitar çalarak müzik- eğlence etkinlikleri düzenlerken ,güzellik hizmetleri alanı öğrencilerimiz ise yaşlılarımızın saç ,el ayak bakımlarını yaparak yaşlılarımızı mutlu etmeyi  ve eğlendirmeyi  hedeflediler.

Ayrıca öğrenciler, ziyaret sırasında yaşlılarımız için hazırladıkları küçük hediyeleri de sundular. Bu jest, yaşlıların yüzlerinde tebessümlere neden oldu ve onlara moral verdi. Gençler, sadece eğitim hayatlarıyla değil, topluma ve insanlara olan duyarlılıklarıyla da örnek bir davranış sergilediler.

Huzurevindekiler de öğrencilerle geçirdikleri zamandan duydukları mutluluğu dile getirerek öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür etti.

Bizler de öğrencilerimize hayata dair unutulmaz bu özel deneyimlerinde destek veren ,bizleri çok güzel ağırlayan  Silivri Akçil Kardeşler Huzurevi yönetimine ,etkinlikte emeği geçen tüm öğretmen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

25.04.2024 47

25-04-202425-04-202425-04-202425-04-202425-04-202425-04-202425-04-202425-04-202425-04-202425-04-2024