eTwinning Türkiye Özel Ödülleri 2021 ''Meslek Liseleri'' Kategorisi Ortağı Olduğumuz 'Career Clubs' Projesine Geldi

eTwinning Türkiye Özel Ödülleri 2021 ''Meslek Liseleri'' Kategorisi Ortağı Olduğumuz 'Career Clubs' Projesine Geldi

Projemiz "Career Clubs" eTwinning projeleri 'Meslek Liseleri' Kategorisi Türkiye Özel Ödülünü almaya layık görülmüştür. Projenin kurucuları Burcu Sönmez ve Eda Acar Antalya'da 1-3 Mart 2022 tarihleri arasında gerçekleşen eTwinning 12. Ulusal Konferansında tüm ortaklar adına ödüllerini aldılar.

Bu projede öğrencilerimiz mesleklerine göre kariyer kulüpleri oluşturarak ve uluslararası gruplarda iş birliği içinde çalışarak birçok Web2.0 aracını ve mobil uygulamaları deneyimlemişlerdir. Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden meslek lisesi öğrencileri alanlarını tanıtmışlardır. Farklı okullardan meslektaşları ile kendi alanlarındaki çalışmalarını, neden bu alanı seçtiklerini ve avantajlarını / dezavantajlarını öğrenmek için bir araya gelmişlerdir. Böylece birbirlerinin meslek alanlarından yararlanarak kendilerini geliştirmişlerdir. Projede Türkiye'den 10 ve Avrupa'dan 8 olmak üzere 18 ortak ile 14-18 yaş aralığındaki yaklaşık 140 öğrenciyle çalışılmıştır.

Proje okulumuz öğretmenleri Sibel YILMAZ ve Derya TAYFUN koordinatörlüğünde Grafik ve Fotoğraf alan öğrencileri ile Adalet Alanı öğrencilerimiz iş birliğinde yürütülmüştür. Ekim ayında başlayan projede Grafik ve Fotoğraf alanı 12/A sınıfından Açelya ÇELİK, Ceren ŞALVARCIOĞLU, Nafiye Nur AYTAŞ, Simay ÇATALKAYA, Sude Naz AĞCA ve Adalet alanı 12/B sınıfından Aslı ÇOLAKOĞLU, Sinem YILDIRIM, Gülseren ALTUNTAŞ ve Merve EKİNCİ olarak toplamda 9 öğrencimiz yer almıştı. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize ilimiz, ilçemiz, okulumuz adına başarılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

03.03.2022 1630

03-03-202203-03-2022