eTwinning ve Erasmus+ Veli Bilgilendirilmesi

Okulumuz öğretmenlerinden Grafik ve Fotoğraf Alan öğretmenimiz,  deneyimli etwinner Sibel YILMAZ velilerimize eTwinning ve Erasmus+ projelerimiz hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı. Ortağı olduğumuz Türkiye eTwinning Özel Ödülleri Meslek Liseleri Kategorisinde Birinci olan Career Clubs projemizdeki çalışma sürecini, öğrencilere olan katkılarını ve projenin ürün çıktılarını velilerimizle paylaştı. Yeni yapılacak projelere velilerimizin çocuklarını yönlendirmesinin önemine vurgu yaptı. Okulumuzda yürütülen Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi alan projelerden İngilizce Öğretmeni Gülsüm DÖNMEZER'in eTravelreaders ve Müdür Yardımcısı Büşra KARALI'nın Bir Masaldır İstanbul Projeleri de tanıtıldı. Proje süreçleri hakkında bilgi sahibi olan veliler eğitime ilgi duyarak çocuklarının projede yer almalarına veliler olarak destek sağlayacaklarını belirttiler.

18.01.2023 381

18-01-202318-01-202318-01-2023